Autosjedalica Kinderkraft MINK

DOBROVOLJNI SIGURNOSNI PROGRAM

Za Kinderkraft MINK autosjedalice koje pripradaju specifičnoj proizvodnoj seriji

Proizvođač Kindekraft brenda, 4Kraft SP. z o.o., najavljuje pokretanje dobrovoljnog, besplatnog sigurnosnog programa koji se odnosi na Kindekraft MINK autosjedalice.

Proizvodi koji spadaju pod ovu sigurnosnu provjeru imaju broj artikla (A):

Te serijski broj (B) između:

Autosjedalice izvan ovog raspona ne zahtjevaju sigurnosnu provjeru te nisu uključene u ovaj program, pa se mogu nastaviti dalje koristiti. Kindekraft MINK autosjedalice mogu se lako prepoznati po oznakama ispod sjedala koje sadržavaju broj modela (A) i serijski broj (B).

Za vrijeme redovne sigurnosne kontrole, pronađeno je odstupanje koje se ne poklapa s visokim standardima kvalitete Kinderkraft brenda, iako zadovoljava kriterije standarda ECE R44/04. Pronađen je neispravan dio rukohvata koji može utjecati na sigurnost djeteta za vrijeme vožnje, no samo dio prodanih autosjedalica iz limitirane serije ima ovaj kvar. Nismo zaprimili nikakve informacije o nezgodama povezanim s ovim potencijalno neispravnim komponentom.

Molimo Vas da prijavite proizvod koristeći formular dostupan na:

https://kinderkraft.com/en/info

4Kraft SP. z o.o. preuzima koordinaciju procesa slanja proizvoda na verifikaciju te mogućih popravaka ili zamjene proizvoda ukoliko popravak nije moguć. Ovaj je program u potpunosti besplatan za korisnike. Jedino što molimo od kupaca je predaja zapakirane autosjedalice kuriru.

Sigurnosti radi, molimo Vas da ne koristite autosjedalicu bez sigurnosne provjere.

Ispričavamo se na poteškoćama koje se vežu uz ovaj program. Sigurnost korisnika te pouzdanost naše opreme su nam najvažnije. Zahvaljujemo Vam se na sudjelovanju te strpljenju. Za daljnje informacije, kontaktirajte našu korisničku podršku putem e-pošte: safety@kinderkraft.com.


Kontakt

 • Trgovina WESTGATE:
  01 / 626 8193
 • Trgovina SPLIT:
  097 / 6555 777
 • Webshop:
  097 / 6555 888
 • Email:
  info

Pišite nam!

Pratite nas!

X