Bebetto dječja kolica – udobnost, sigurnost, kvaliteta, inovativnost!

BabyLand bebetto broj 1
Donosimo vam pregled inovacija i posebnosti Bebetto dječjih kolica kroz ovih deset točaka. Bebetto dječja kolica, proizvedena u Europskoj Uniji kvalitetan je brend prihvatljive cijene koji popularnost uživa zahvaljujući konstantnom unaprijeđenju proizvoda, brigom za male korisnike i njihove roditelje.

1) SHOCK ABSORPTION SUSTAV (SAS) – Apsorpcijski sustav – odgovoran je za amortizaciju. Kada koristite kolica na neravnoj površini tada je ovaj sistem zadužen za smanjivanje vibracija na prednjim kotačima, a samim time i na cijelim kolicima. Zahvaljujući ovoj tehnologiji dijete putuje udobno i kolica ostaju u savršenom stanju dulje vremena.

2) SISTEM SKRIVENIH OSOVINA – Sustav skrivenih osovina koji se koristi u kolicima Bebetto omogućuje vam da osovine pospremite u samoj konstrukciji. Zahvaljujući tome nećete ih izgubiti dok prevozite kolica u automobilu, te će od ogrebotina koje mogu nastati zbog izbočenih osovina biti zaštićeni drugi elementi u automobilu.

3) LAGANA ALUMINIJSKA KONSTRUKCIJA – Bebetto aluminijske konstrukcije izrazito su praktične i jednostavne za korištenje. Zbog svoje male težine u vožnji su kolica lako upravljiva, a kod spremanja u automobil praktičnost konstrukcije još više dolazi do izražaja.

4) UV50+ TKANINE – Struktura tkanine dizajnirana je kako bi zaštitila vaše dijete od UV zraka. Zahvaljujući ovoj visokoj zaštiti od sunca minimalizirane su opasnosti od alergija i kožnih bolesti.

Dječja kolica Bebetto galerija 001

5) DMS SUSTAV – Patentirani Bebetto DMS sustav koji pamti položaj kotača nakon što kotač izgubi dodir s tlom. Zahvaljujući ovom sustavu, kotači se ne okreću nekontrolirano oko svoje osi i neće se blokirati dok ponovno dodiruju tlo.

6) MEKI/TVRDI PODESIVI AMORTIZER – Odabrani modeli kolica Bebetto opremljeni su dodatnim bočnim meko/tvrdim amortizerima. Možete ih postaviti u mekši ili tvrđi položaj. Zahvaljujući ovom sustavu možete podesiti konstrukciju za glatku ili neravnu površinu.

7) DODATNA ZAŠTITA NA KOŠARI – Pokrov košare ima dodatnu pregradu koja štiti vaše dijete od vjetra, lišća ili prljavštine. Zahvaljujući magnetskom učvršćenju vrlo je jednostavno otvoriti je, te se čak održava i kad puše snažni vjetar.

8) VENTILACIJA KOŠARE – U Bebetto kolicima možete računati na funkcionalni ventilacijski sustav. Na gornjoj strani nosiljke i sjedišta nalaze se ventilacijske mrežice, a s donje strane košare možete otvoriti ventilacijske rešetke za dodatnu cirkulaciju zraka.

9) DODATNA ODVOJIVA TORBA – U odabranim Bebetto modelima nalazi se prijenosna torba za shopping umetnuta u otvorenu košaricu koja je montirana na konstrukciji. Zahvaljujući njoj možete jednostavno izvaditi svoje stvari iz košare što će olakšati sklapanje okvira.

Dječja kolica Bebetto galerija 002

10) SISTEM LAGANOG SKLAPANJA – Praktični sistem koji omogućava da brzo sklopite i rasklopite konstrukciju. Kako biste sklopili kolica samo lagano pritisnite ručice  sa obje strane, te lagano pritisnite prema dolje dok se konstrukcija ne sklopi.

POTRAŽITE NAS – Bebetto dječja kolica potražite u Bebetto Premium Shopu BabyLand Westgate, na 1. katu), Babyland SPLIT  (RK Prima 3) ili na webshopu BabyLand.hr

 

IZDVOJENO IZ BEBETTO PONUDE:

______________________
Bebetto Luca 2018 – već od 4099 kn – NAJNOVIJI BEBETTO MODEL!

______________________
Bebetto BRESSO Premium 2018 – već od 6299 kn – EXKLUZIVNOST I ELEGANCIJA!


Kontakt

 • Trgovina WESTGATE:
  01 / 626 8193
 • Trgovina SPLIT:
  097 / 6555 777
 • Webshop:
  042 / 488 558
 • Email:
  info

Pišite nam!

Pratite nas!

X