Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Novosti

Najlakša autosjedalica na svijetu – teži svega 2,5 kg!

Uspjeh Avionaut Pixel autosjedalica na ADAC testiranju dokazuje njegovu kvalitetu! Nova verzija Pixel autosjedalice, Pixel Pro nasljeduje jednak nivo sigurnosti uz dodatan naglasak na udobnosti i luksuzu.

ADAC testirana – Avionaut Pixel!

Uspjeh Avionaut Pixel autosjedalica na ADAC testiranju dokazuje njegovu kvalitetu! Nova verzija Pixel autosjedalice, Pixel Pro nasljeduje jednak nivo sigurnosti uz dodatan naglasak na udobnosti i luksuzu. Inovacija su izuzetno kvalitetni materijali, produženi krović koji učinkovito štiti dijete od sunca i presvlake s visokim udjelom pamuka koje poboljšavaju cirkulaciju zraka.

Što je posebno kod Avionaut Pixel autosjedalice?

AVIONAUT Pixel je jedna od najlakših autosjedalica na tržištu (grupa 0-13kg) sa samo 2.5kg težine. Unatoč iznimno malenoj težini, to je i jedna od najsigurnijih autosjedalica, što se dokazuju rezultati ispitivanja provedenih u nekoliko istraživačkih laboratorija osim ADAC testa. Ono što razlikuje PIXEL nije samo inovativna tehnologija vezana za sigurnost i ergonomiju, već i nagrađivani moderni dizajn. Opremljena s posebno prilagođenim pričvršćivačima koji se uz adaptere pričvršćuju na većinu okvira dječjih kolica koja su dostupna na tržištu. Ovo rješenje otvara širok raspon kolica koje možete izabrati, prikladna je za putovanja s djetetom i smanjuje količinu prtljage.

Izrađena od visokokvalitetnih materijala, u širokom rasponu boja, koja odgovara ukusu i zahtjevima kupaca koji traže najbolje. Svi materijali tkanina ispunjavaju standard OEko-tex 100, što dokazuje da tkanina ne sadrži tvari štetne za zdravlje ili sigurnost djeteta. Avionaut PIXEL također krasi moderan dizajn. Suradnja s dizajnerima rezultirala je razvojem autosjedalice s vrhunskim dizajnom i presvlakama najviše kvalitete. Također smo stavili jednak naglasak na sigurnost, izgled, ali i da je također iznimno prikladna za korištenje. Ova kombinacija udobnosti i dizajna ne razlikuje samo autosjedalice tvrtke Avionaut od svih ostalih na tržištu, već prije svega čini ih popularnim izborom za djecu i roditelje.

ADAC test posebno hvali lagan dizajn te vrlo nizak rizik od bilo kojeg sudara.

Prema ADAC testu rizik od ozljeda pri frontalnom sudaru je vrlo nizak i zaštita glave i kralježnice djeteta je izuzetna, a također i pri bočnom sudaru zaštita je odlična. Stručnjaci pri testiranju navode i odličnu stabilnost sjedalice u automobilu zbog jednostavne montaže i laganog dizajna sjedalice od samo 2.5 kg što znači da je i rizik od pogrešne montaže vrlo nizak. Uz sve to, sjedalica se lagano zakopčava, ima dobar oslonac i dosta prostora za noge i dijete ima dobar pogled izvan automobila pa može uvijek vidjeti što se događa vani, a to znači i zanimljiviju vožnju za dijete. Pozicija sjedenja je udobna i ortopedski ispravna, zahvaljujući jedinstvenom jastučiću koji podupire ispravan položaj kukova i kralježnice, te omogućuje pravilan položaj gornjeg dijela trupa i pluća za nesmetano disanje.

Avionat PIXEL + IQ isofix baza

Autosjedalicu PIXEL osim što ju u automobil možete montirati i vezati sigurno pomoću sigurnosnih pojaseva nudi mogućnost priključivanja na isofix bazu što samo pridonosi dodatnoj vrijednosti PIXEL sjedalici te povećava vašu praktičnost i komociju u svakodnevnom korištenju.

IQ baza je pouzdana ISOFIX baza razvijena za AVIONAUT Pixel, kao i za AeroFIX RWF i AeroFIX. ADAC test je u svom testiranju podvrgnuo i kombinaciju PIXEL sjedalice u kombinaciji s IQ bazom a rezultati su također izvrsni. IQ baza koristi patentiranu jednostruku utičnicu za izravno povezivanje dječjeg sjedala s automobilom. Smanjeni broj veza između pojaseva i ISOFIX sustava povećava sigurnost djeteta olakšavajući prenošenje više energije na strukturu automobila umjesto na dijete. Štoviše, zahvaljujući signalizaciji zvuka za pravilnu vezu s IQ ISOFIX bazom upravljačke jedinice Click n ‘Drive, nema opasnosti da se sjedalo pogrešno pričvrsti na bazu, što maksimizira njegovu učinkovitost.

Avionaut Pixel i ostale ADAC testirane  autosjedalice poznatih brendova, te najbolja dječja kolica  možete potražiti na webshopu BabyLand.hr ili u trgovinama BabyLand u Westgateu na prvom katu, trgovini BabyLand SPLIT, trgovini BabyLand Varaždin.

Povezane objave

Related
Novosti

Dobrovoljni sigurnosni program za bazu Avionaut DOCK 2

babyland·6. ožujka 2023.
Related
Novosti

Prijenosna izdajalica Lionelo FIDI free

babyland·6. ožujka 2023.
Related
Novosti

BABY WEEK U SPLITU

babyland·6. ožujka 2023.
Related
Novosti

Dobrovoljni sigurnosni program za autosjedalicu Kinderkraft I-Care

Admin·6. ožujka 2023.

Added to cart!