Košarica (0) Zatvori
No products in the cart.
Košarica (0) Zatvori
No products in the cart.

Home Blog Vijesti Dječje sobe Bellamy - svijet mašte i iznenađenja!

Dječje sobe Bellamy – svijet mašte i iznenađenja!

Klasičan, elegantan, bezvremenski! 

Roditelji pridaju veliku važnost okolini djeteta. Soba koja je namijenjena malom djetetu bi trebala biti utočište za nj, udobna i laka za održavanje. Bellamy namještaj temelj je za dekoriranje dječje sobe. I da li će to biti u prvim mjesecima samo kolijevka ili krevetić s praktičnim ormarićem, ili kasnije cijela soba u boji koju je dijete sanjalo, namještaj mora biti ne samo lijep, nego funkcionalan i siguran.

BabyLand Bellamy Nomi dječja soba
Dječja soba Nomi

Kada se odlučite za kupnju namještaja, ono na što morate obratiti pažnju je, osim njihove funkcionalnosti i sigurnosti, izgled. Važno je jer će namještaj dugi niz godina pratiti vašu obitelj i dugo će uživati ​​u ljepoti. Vrijedi obratiti pozornost na eleganciju koja je uključena u klasični dizajn kolekcije, npr. elegantno bijela. Bijele, sive, delikatne pastelne boje, dokazuju se kroz dugi niz godina, a jednostavnost u bebinoj sobi ili sobi starijeg djeteta uvijek će biti odličan izbor. Postoji više mogućnosti, samo vaša fantazija ovisi o tome koje elemente želite međusobno povezati, tako da dječja soba dobije jedinstvenu atmosferu.

BabyLand Bellamy Hoppa dječja soba a
Dječja soba Hoppa – kinderbet sa ladicom i polica za knjige

Dijete raste, a s djetetom raste i namještaj. Naravno, namještaj raste samo figurativno. Važnost praktičnosti namještaja već je naglašena. Teoretski, nije teško to učiniti i kako izgleda u akciji? U praksi je još lakše, jer inovativna rješenja koja proširuju funkcionalnost Bellamy namještaja ne predstavljaju problem. Ovisno o veličini prostorije ili zone namijenjene djetetu, možete dodijeliti pojedinačni namještaj ili kupiti cijelu sobu odjednom. 

BabyLand Bellamy Lotta dječja soba
Dječja soba Lotta – krevetić za starije i komoda sa 6 ladica

Također, opreza nikad dovoljno, tako da možete biti mirni na zaobljenim rubovima namještaja i osiguranim policama. Glave i ruke malih korisnika dobro su zaštićene od nesreća uz inovativne sustave i kvalitetne vodilice. Osim toga, lakovi i boje koji se koriste u proizvodnji sigurni su za zdravlje djeteta.

BabyLand Bellamy Hoppa dječja soba b
Komoda Hoppa sa nastavkom za previjanje. Zaobljeni rubovi i pridana važnja na detalje.

Veće dijete znači više prostora za svladavanje. Soba za tinejdžera značajno se razlikuje od sobe za dijete. Kako biste sakrili neprekidno rastuću kolekciju pribora, sitnica ili igračaka u sobi starijeg djeteta, prostran namještaj je neophodan. Kupnjom namještaja koji ispunjava ovaj kriterij u jednom koraku, kupit ćete samo moderne dekoracije prema ukusu vašeg tinejdžera. I zato što mladi vole mijenjati, eksperimentirati ne samo svojim izgledom već i okolinom, očekuju da namještaj promijeni svoj položaj u sobi.

BabyLand Bellamy Lotta dječja soba detalji
Lotta namještaj – regal, komoda i ormar. Odlični izbor i za stariju djecu.

Bellamy namještaj potražite na webshopu BabyLand. U ponudi se nalazi velik izbor raznih stilova koje možete kombinirati po želji i potrebi.

Related Post

Informacije

Adresa:Zaprešićka 2, Jablanovec, Zaprešić 10290 WESTGATE SHOPPING CITY
Telefon: 01/6268-193
Email: info@babyland.hr
Ponedjeljak do Nedjelje: 10:00 – 21:00 h

Informacije

Adresa: RK Prima 3 – R.Boškovića 18A (1. kat), 21000 Split
Telefon: 097/6555-777
Email: info@babyland.hr
Ponedjeljak do Subote: 08:30 h – 21:00 h
(od 13:30-14:30 pauza za dezinfekciju)
Nedjelja: Ne radimo

Informacije

Adresa: Jalkovečka 31, 42000 Varaždin
Telefon: 042/488-558
Email: info@babyland.hr
Ponedjeljak, Utorak, Četvrtak i Petak:  9:00 h – 16:00 h
Srijeda: 12:00 – 20:00 h
Subota: 8:00 – 12:00 h
Nedjelja: Ne radimo