Dostava

ROK ISPORUKE PROIZVODA – vrijedi rok isporuke istaknut ispod kratkog opisa proizvoda.

Ukoliko je naručeni proizvod na lageru, tada proizvod uobičajeno šaljemo sljedeći radni dan ili najkasnije 3 radna dana nakon narudžbe (dostava putem službe Overseas obično je dodatnih 1-2 radna dana).

U slučaju da proizvoda nema na lageru tada vrijedi rok isporuke istaknut u opisu proizvoda. 

O eventualnim odstupanjima od navedenih rokova, kupac će biti obaviješten. U rijetkim i iznimnim situacijama (npr. kolektivni godišnji u tvornici ili zastoj u proizvodnji i/ili transportu) zadržavamo pravo produljenja roka isporuke i o tome obavještavamo kupca.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 350,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova.

Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 350,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.babyland.hr naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, uplatom na račun ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Kontakt

 • Trgovina WESTGATE:
  01 / 626 8193
 • Trgovina SPLIT:
  097 / 6555 777
 • Webshop:
  042 / 488 558
 • Email:
  info

Pišite nam!

Pratite nas!

X