Newsletter – uvjeti korištenja

Kod registracije za newsletter prikupljamo i obrađujemo Vaše podatke uz Vašu privolu a sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka (GDPR), gdje slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnje obrađivanje Vaših osobnih podataka ustupljenih tvrtki Altruist d.o.o. koja je vlasnik brenda BabyLand, u svrhe koje su izričito navedene za pojedinu privolu, u ovom slučaju za svrhu slanja newslettera.

Ovaj dio zaštite privatnosti reguliran je Izjavom o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka koja se nalazi na stranici Zaštita privatnosti te je ujedno sastavni dio Općih uvjeta tvrtke Altruist d.o.o. te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju.

Pristankom na gore navedenu izjavu Vaša e-mail adresa će biti spremljena u našoj bazi, na serveru u sjedištu tvrtke Altruist d.o.o. u Varaždinu, a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera. Vašu e-mail adresu čuvati ćemo do trenutka kada ćete se ispisati iz newslettera.

Ovu privolu naknadno možete povući  u svakom trenutku. U svakom trenutku se možete odjaviti s primanja našeg newslettera klikom na link ‘Unsubscribe from this list’ koji ćete imati u svakom pojedinačnom izdanju newslettera. Povlačenjem privole nećete više dobivati newsletter s informacijama o novostima, akcijama i pogodnostima u našoj ponudi, ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge.

Povlačenje privole i odjavu s newsletter liste također možete izvršiti pismenim putem na e-mail adresu: voditelj-zbirke-osobnih-podataka@altruist.hr ili poštom na adresu Trstenjakova 1/a, 42000 Varaždin.

Kontakt

 • Trgovina:
  01 - 626 8193
 • Webshop:
  042 488 558
 • Fax:
  042 488 558
 • Email:
  info

Pišite nam!

Pratite nas!

X