Otvorena nova trgovina BabyLand – Westgate Shopping City, 1. kat

Babyland trgovina dječjom opremom i opremom za bebe nova poslovnica blog
BabyLand Premium Store – Najveća specijalizirana trgovina dječjim kolicima i dječjim namještajem u Hrvatskoj!

Babyland trgovina dječjom opremom i opremom za bebe img04

S velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo novootvorenu trgovinu BabyLand premium store! Za vas smo pripremili najveći izbor dječjih kolica i dječjeg namještaja, te puno zanimljivih igračaka za vaše mališane. Novootvorena BabyLand trgovina nalazi se u centru Westgate Shopping City kod Zaprešiča, najvećem shopping centru u Hrvatskoj! Nalazimo se na 1. katu centra, u velikom prostoru gdje možete pronaći sve što vam je potrebno za trudnoću i nakon nje. Opskrbite se svime potrebnim za vas i vašu bebu – od bebinih prvih dana pa sve do predškolskog i školskog uzrasta.

Iz naše ponude izdvajamo veliki izbor vrhunskih brendova dječjih kolica od kojih spominjemo Bebetto – broj 1 kolica u Hrvatskoj, te brend koji se profilira u vodeći europski brend svojom kvalitetom izrade i inovacijama, Kunert i BabyMerc – vrhunski omjer cijene i kvalitete, iCandy i UPPAbaby – svjetski poznati brendovi najviše kvalitete, te mnoge druge brendove kao što su Eurocart, Tako, Kinderkraft, Easywalker, Jedo, Kiddy, Ergobaby i drugi…

Babyland trgovina dječjom opremom i opremom za bebe img01

Velik dio naše ponude čine i autosjedalice, tricikli, bicikli i hranilice. Tricikli Kinderkraft apsolutni hit izrazito su izdržljivi i kvalitetne izrade – mogu služiti djeci dugi niz godina uz mnoge opcije podešavanja. Autosjedalice najpoznatijih brendova najviše sigurnosti kao što su BeSafe, Maxi Cosi, Kiddy, Avionaut također su dio naše ponude. BeSafe nudi maksimalnu skandinavsku sigurnost od prvih bebinih dana – bez kompromsa. Maxi Cosi i Kiddy poznati su brendovi koji već dugi niz godina svojom kvalitetom dominiraju tržištem, dok Avionaut svojom sigurnošću i inovacijama postaje jedan od najboljih izbora u ponudi.

Babyland trgovina dječjom opremom i opremom za bebe img02

Iz ponude opreme za bebe i mame izdvajamo brend BabyOno koji obuhvaća zaista ogroman izbor proizvoda – od plišanih i edukativnih igračaka, preko opreme za hranjenje, kupanje i svega potrebnog za ugodan san, pa sve do opreme za mame koja uključuje između ostalog i izdajalice, grudnjake za dojenje, spavaćice… Također veliko nam je zadovoljstvo istaknuti i brendove poput Ergobaby koji je fokusiran na izradu vrhunskih nosiljki, a tu su i ostali kvalitetni brendovi kao što su Fillikid, Kinderkraft, Maltex, Oribel, 4Moms i drugi.

Babyland trgovina dječjom opremom i opremom za bebe img03

U našoj ponudi također smo pripremili i veliki izbor dječjeg namještaja. Bellamy dječje sobe posebice su atraktivne, odlična izgleda, funkcionalnih rješenja i praktičnosti. Široki izbor stilova omogućava da odaberete namještaj i sobe za svaki ukus, sve to vrhunske kvalitete. Dječji kreveti ACMA sa veselim dječjim motivima, te kvalitetne i jednostavne izrade odličan su izbor za svakog mališana, a ukoliko je potrebno u ponudi imamo i odlične BMS krevete na kat izrađene od kvalitetnog punog drva – garantirano da izdrže dugogodišnje korištenje.

Ovo je samo dio naše ponude koja se nalazi u novootvorenoj trgovini BabyLand, stoga svakako preporučamo da nas posjetite te se na licu mjesta uvjerite u kvalitetu i širinu naše ponude.


Kontakt

 • Trgovina WESTGATE:
  01 / 626 8193
 • Trgovina SPLIT:
  097 / 6555 777
 • Webshop:
  042 / 488 558
 • Email:
  info

Pišite nam!

Pratite nas!

X