Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Autosjedalice / Grupa 0-13 kg (40-75 cm) i-Size / Autosjedalica UppaBaby Mesa i-Size Emmett

Dostupno uz narudžbu - Rok 3-6 tjedana

Autosjedalica UppaBaby Mesa i-Size Emmett

291,86
Kataloški broj: 817609018271 Dostupno po narudžbi
Iznimno sigurna autosjedalica za bebe! Uz SMART Secure tehnologiju, ispravna ugradnja sjedala je jednostavna i brza. Vozite sigurno i pouzdano. Instalacija na UppaBaby VISTA bez dodatnih adaptera, vizualni indikatori za pravilnu ugradnju...
  • Šifra proizvoda: 002198
  • Težina: 7.3
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Iznimno sigurna autosjedalica za bebe!

Uz SMART Secure tehnologiju, ispravna ugradnja sjedala je jednostavna i brza. Vozite sigurno i pouzdano. Instalacija na UppaBaby VISTA bez dodatnih adaptera, vizualni indikatori za pravilnu ugradnju, maksimalna zaštita čak i kod bočnih sudara

PRUŽA SIGURNOST I JEDNOSTAVNOST
Inovativna tehnologija stavljanja Mesa autosjedalice u isofix bazu svaki put osigurava jednostavnu, ispravnu i sigurnu ugradnju autosjedalice - bez nagađanja. Sustav SMART Secure s vizualnim pokazateljima koji postaju crveni/zeleni omogućuju preciznu ugradnju i osiguravaju sigurnost djece bez kompromisa. MESA pruža maksimalnu jednostavnost i minimalnu instalacijsku pogrešku, tako da možete putovati pouzdano i sigurno

SMART SECURE tehnologija
Prema istraživanjima, 3 od 4 sjedala su neispravno postavljena. MESA je jedina dječja sjedalica s tehnologijom samozatezanja remena i indikatorima koji osiguravaju da je baza ispravno i sigurno pričvršćena. Jednostavna instalacija je jedan od razloga zašto je MESA pobjednik s 5 zvjezdica na NHTSA testu.

Dječja autosjedalica MESA iSize galerija 03

PRILAGODLJIV NASLON ZA GLAVU KOJI DODATNO ŠTITI OD BOČNIH UDARA
Naslon je ojačan EPP pjenom, što sprječava kretanje glave novorođenčeta u bočnom sudaru. Prema istraživanju, čak 51% lateralnih sudara s novorođenčadi završava smrću, MESA autosjedalica je napravljena s osjećajem sigurnosti i prilagođava se rastu djeteta.

BEZ PRODUŽENJA POJASEVA
Jedinstveni sigurnosni pojas ne zahtijeva podizanje pojaseva kada dijete raste, tako da uvijek možete biti sigurni da je pojas pravilno postavljen.

Dječja autosjedalica MESA iSize galerija 01

RASTE S DJECOM
Nisko postavljeni sigurnosni pojas može sigurno zaštititi novorođenče od 2 kg nadalje. Jastučić za dojenčad pruža dodatnu sigurnost za novorođenčad i nedonoščad od 2 do 3,6 kg.

KOMPATIBILNA S DJEČJIM KOLICIMA
MESA je bez adaptera kompatibilna s VISTA i CRUZ dječjim kolicima, što osigurava najbolju mobilnost i sigurnost. Autosjedalca se skida s kolica pritiskom na tipku i jednim pokretom se postavlja u automobil.

Dječja autosjedalica MESA iSize galerija 02

PERIVA
Navlaka se može ukloniti i prati. Nema potrebe za uklanjanjem sigurnosnog pojasa, zbog čega je uvijek pravilno postavljen.

UV ZAŠTITA SPF 25+
Ugrađeni krov pruža dodatnu zaštitu od sunca i lako se sklapa kada vam nije potreban.

Dimenzije

  • autosjedalica: 65,53 cm (D) x 43,18 cm (Š) x 58,42 cm (V)

  • autosjedalica s bazom: 71,12 cm (D) x 43,18 cm (Š) x 63,5 cm (V)


Težina

  • autosjedalica: 4,5 kg


Dob djeteta:

  • okrenuto prema natrag: 40–78 cm; do 13 kg

  • približna starost: rođenje do 12 mjeseci


Dječja kolica i ISOFIX baza nisu uključeni u cijenu!

Brend UppaBaby
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Dostupno po narudžbi

Added to cart!