Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Autosjedalice / Baze / Baza za autosjedalicu Maxi Cosi FamilyFix 360

Dostupno uz narudžbu - Rok 3-6 tjedana

Baza za autosjedalicu Maxi Cosi FamilyFix 360

298,61
Kataloški broj: 31625 Dostupno po narudžbi

Kategorija: Autosjedalice, Baze

Jedinstvena rotirajuća baza s jednom rukom za 360 ° za brzu i jednostavnu ugradnju autosjedalice. Razumijemo da djeca brzo odrastaju. Zbog toga smo osmislili jedinstvenu Family 360. Ova rotirajući sustav autosjedalica sljedeće generacij...
  • Šifra proizvoda: 951524
  • Težina: 0
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Jedinstvena rotirajuća baza s jednom rukom za 360 ° za brzu i jednostavnu ugradnju autosjedalice. Razumijemo da djeca brzo odrastaju. Zbog toga smo osmislili jedinstvenu Family 360. Ova rotirajući sustav autosjedalica sljedeće generacije, koji se sastoji od rotirajuće baze FamilyFix 360 i kompatibilnih autosjedalica Pebble 360 ??& Pearl 360, nosi vašu bebu od novorođenčeta do 4 godine starosti!

Maxi-Cosi FamilyFix 360 baza omogućuje brzu i jednostavnu ugradnju autosjedalica Maxi-Cosi Pebble 360 ??i Maxi-Cosi Pearl 360. A sve to možete bez naginjanja i naprezanja leđa.

INSTALACIJA

Naša baza FamilyFix 360 opremljena je ISOFIX konektorima i potpornom nogom kako bi osigurala najsigurniji, najlakši i najbrži način ugradnje vaših autosjedalica. Slijedite korake u našem korisničkom priručniku kako bi se pravilno instalirao u vaš automobil.

Jednom instalirani, možete ostaviti Maxi-Cosi FamilyFix 360 u automobilu i lako instalirati Maxi-Cosi autosjedalice pomoću Click & Go instalacije. Zahvaljujući ručki za rotaciju od 360 ° na osnovi, autosjedalice od 360 ° mogu se glatko i lako okretati samo jednom rukom - savršeno za zaposlene roditelje s punim rukama. Tehnologija FlexiSpin čini bazu da se okreće u bilo kojem ležećem položaju.

SIGURNOST

Vizualni indikatori i audio povratne informacije na podnožju obavještavaju vas kada je vaša autosjedalica ispravno instalirana, a TravelSafe rotacijska kontrola pruža mir, znajući da vaša beba putuje u položaju okrenutom unatrag do približno 15 mjeseci.

Maxi-Cosi FamilyFix 360 usklađen je s i-Size, zahvaljujući unatrag okrenutoj sposobnosti putovanja do 4 godine za dodatnu zaštitu glave i vrata.

Izgrađen za dugotrajnu uporabu, naša rotirajući sustav autosjedalica sljedeće generacije dizajniran je za nošenje vaše bebe od novorođenčeta do 4 godine starosti! Kompatibilne autosjedalice od 360 ° tako je lako rotirati, čak i jednom rukom.
Brend Maxi Cosi
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Dostupno po narudžbi

Added to cart!