Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Autosjedalice / Grupa 15-36 kg (100-150 cm) i-Size / Kinderkraft autosjedalica Junior Fix 2 i-Size 15-36 kg (100-150 cm), Rocket grey

Dostupno odmah - Isporuka 2-5 radnih dana

Kinderkraft autosjedalica Junior Fix 2 i-Size 15-36 kg (100-150 cm), Rocket grey

89,90 76,42
15% Popust
Kataloški broj: KCJUFI20GRY0000 Na zalihi
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 89,90
Riječ je o JUNIOR FIX - autosjedalici koja je u skladu s najnovijim sigurnosnim standardom R129 i-Size, za djecu visine 100-150 cm (3,5-12 godina). Kreirana je kako bi Vašem djetetu pružio sigurno i udobno putovanje. SPS, tj. ojačani ...
  • Šifra proizvoda: 954259
  • Težina: 7
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Riječ je o JUNIOR FIX - autosjedalici koja je u skladu s najnovijim sigurnosnim standardom R129 i-Size, za djecu visine 100-150 cm (3,5-12 godina).
Kreirana je kako bi Vašem djetetu pružio sigurno i udobno putovanje.
SPS, tj. ojačani bočni štitnici, apsorbiraju energiju koja se stvara tijekom sudara. Dobro štite osjetljivu djetetovu kralježnicu i ramena.
Za zaštitu glave zadužen je H-GUARD SUSTAV: ojačani 3-slojni naslon za glavu koji se može prilagoditi visini bebe zahvaljujući podešavanju u 10 stupnjeva.
Tako ćete svom djetetu pružiti učinkovitiju zaštitu u slučaju sudara.JUNIOR FIX se može jednostavno postaviti na ISOFIX (ili po izboru na pojas automobila), koji ima indikatore ispravne ugradnje - oni će Vam pomoći da pravilno učvrstite sjedalicu u automobilu. Kad je zeleno, spremni ste za polazak!

Novi sigurnosni standardi
Sjedalica JUNIOR FIX zadovoljava najnovije sigurnosne standarde i testirana je u rigoroznijim uvjetima nego što zahtijeva standard (bočni i frontalni udari).
Sukladno sa standardom R129 i-Size - certifikacija temeljena na najnovijim standardima omogućit će Vam da se usredotočite na vožnju jer ćete znati da je Vaše dijete sigurno.

SUSTAV BOČNE ZAŠTITE
Ojačani bočni štitnici učinkovito štite dijete u slučaju sudara. Zahvaljujući svojoj konstrukciji apsorbiraju energiju koja nastaje pri bočnom udaru te tako štite djetetova ramena i kralježnicu.

H-GUARD SUSTAV
JUNIOR FIX opremljen je širokim, dubokim naslonom za glavu s dodatnom memorijskom pjenom. Savršeno štiti glavu u slučaju sudara, upija energiju i sprječava da dopre do djetetove glave.

Brza i sigurna montaža
Zahvaljujući ISOFIX konektorima autosjedalicu možete brzo i pravilno postaviti u automobil. Zeleni indikatori također Vam daju sigurnost - kada autosjedalicu postavite na ispravan način, zelena će se pojaviti na identifikatorima.Možete krenuti na put!
JUNIOR FIX može se montirati na dva načina - ISOFIX konektori su podesivi, a po potrebi sjedalicu možete montirati i na pojas automobila

Podešavanje naslona za glavu
Naslon za glavu možete jednostavno prilagoditi i postaviti na jednu od 10 razina jednom rukom. Zahvaljujući tome, još će bolje zaštititi djetetovu glavu, koliko god ono naraslo u rasponu od 100 do 150 cm! Imajte na umu da ćete samo pravilnim podešavanjem naslona za glavu i njegovom prilagodbom visini djeteta učinkovitije zaštititi osjetljivu glavu Vašeg djeteta u slučaju nezgode!

Ugodno putovanje
Sjedalo autosjedalice je široko i udobno, a materijali su mekani i čvrsti. Djetetu će biti udobno i tijekom kratkih vožnji i dužih putovanja. Navlaka se može skinuti i oprati u bilo kojem trenutku kako bi sjedalo ostalo čisto.

Materijali:
300D poliester, polietilen (HDPE)

Dimenzije:
- sklopljena: 41 x 44 x 61 cm
- rasklopljena: 41 x 44 x 80 cm
- unutarnja dužina sjedala 33 cm
- dužina sjedala (u ležećem položaju) je 93 cm
- vanjska širina sjedala 41 cm
- unutarnja širina sjedala (upotrebljiva): 34 cm na najužem mjestu, 35,5 cm na najširem mjestu
- vanjska širina 44 cm
- unutarnja visina min 54 cm
- unutarnja visina max 73 cm
- vanjska visina min 61 cm
- vanjska visina max 80 cm
- unutarnja širina naslona (između bočnih presvlaka) 40 cm
- širina unutarnjeg dijela naslona bez bočnih presvlaka je 32,5 cm
- vanjska širina naslona je 44 cm
- širina vanjskog naslona za glavu 35,5 cm
- unutarnja širina uzglavlja 25 cm

Težina: 6,4 kg

Naziv radnje Akcija-autosjedalice
Brend Kinderkraft
Boja siva
Akcija Autosjedalice
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Na zalihi

Added to cart!