Home Blog Novosti Sve za mame i bebe - BabyLand

Sve za mame i bebe – BabyLand

BabyLand megatore – Najveća specijalizirana trgovina dječjim kolicima i dječjim namještajem u Hrvatskoj!

 

Megastore BabyLand u WESTGATEU sadrži najveći izbor dječjih kolica i dječjeg namještaja, te puno zanimljivih igračaka za vaše mališane. BabyLand trgovina nalazi se u centru Westgate Shopping City kod Zaprešića, najvećem shopping centru u Hrvatskoj! Trgovina se nalazi na 1. katu centra, u velikom prostoru gdje možete pronaći sve što vam je potrebno za trudnoću i nakon nje. Opskrbite se svime potrebnim za vas i vašu bebu – od bebinih prvih dana pa sve do predškolskog uzrasta.

Dječja kolica Iz široke ponude vrijedi izdvojiti veliki izbor vrhunskih brendova dječjih kolica od kojih posebnu pažnju privlači Bebetto – broj 1 kolica u Hrvatskoj, te brend koji se profilira u vodeći europski brend svojom kvalitetom izrade i inovacijama, te Kinderkraft i Kunert – vrhunski omjer cijene i kvalitete i Leclerc Baby, UPPAbaby , Nuna i Recaro svjetski poznati brendovi najviše kvalitete, te mnoge druge brendove kao što su Ergobaby, Peg Perego i Silver Cros.

Velik dio BabyLand ponude čine i autosjedalice, tricikli, bicikli i hranilice. Tricikli Kinderkraft apsolutni hit izrazito su izdržljivi i kvalitetne izrade – mogu služiti djeci dugi niz godina uz mnoge opcije podešavanja. Autosjedalice najpoznatijih brendova najviše sigurnosti kao što su BeSafe, Maxi Cosi, Avionaut i Recaro također su dio BabyLand ponude. BeSafe nudi maksimalnu skandinavsku sigurnost od prvih bebinih dana – bez kompromisa. Maxi Cosi i Recaro poznati su brendovi koji već dugi niz godina svojom kvalitetom dominiraju tržištem, dok Avionaut svojom sigurnošću i inovacijama postaje jedan od najboljih izbora u ponudi.

Oprema za mame i bebe

Iz ponude opreme za bebe i mame široki spektar proizvoda vrhunskog brenda BabyOno nudi zaista ogroman izbor – od plišanih i edukativnih igračaka, preko opreme za hranjenje, kupanje i svega potrebnog za ugodan san, pa sve do opreme za mame koja uključuje između ostalog i izdajalice, grudnjake za dojenje, steznike… Svima dobro poznati brend Ergobaby sa svojim vrhunskim nosiljkama također možete pronaći u BabyLandu, a tu su i ostali kvalitetni brendovi kao što su Fillikid, Kinderkraft, Maltex, 4Moms i Frida.

Dječji namještaj

U BabyLand ponudi također pronađite veliki izbor dječjeg namještaja. Bellamy dječje sobe posebice su atraktivne, odlična izgleda, funkcionalnih rješenja i praktičnosti. Široki izbor stilova omogućava da odaberete namještaj i sobe za svaki ukus, sve to vrhunske kvalitete. Dječji kreveti ACMA s veselim dječjim motivima, te kvalitetne i jednostavne izrade odličan su izbor za svakog mališana, a ako je potrebno u ponudi imamo i odlične BMS krevete na kat izrađene od kvalitetnog punog drva – garantirano da izdrže dugogodišnje korištenje.

 

 

Ovo je samo dio ponude koja se nalazi u megastore BabyLand WESTGATE (1. kat), stoga trk u BabyLand, te se na licu mjesta uvjerite u kvalitetu i širinu ponude.

Također, BabyLand ima svoje trgovine u Splitu i Varaždinu, te web trgovinu za jednostavno i bezbrižno shoppingiranje iz udobnosti naslonjača. Putem web trgovine osiguravano sigurnu dostavu na kućnu adresu i razne opcije plaćanja.

Related Post

Informacije

Adresa:Zaprešićka 2, Jablanovec, Zaprešić 10290 WESTGATE SHOPPING CITY
Telefon: 01/6268-193
Email: info@babyland.hr
Ponedjeljak do Nedjelje: 10:00 – 21:00 h

Informacije

Adresa: Ulica Slobode 37, 21000 Split
Telefon: 097/6555-777
Email: info@babyland.hr
Ponedjeljak do Subote: 09:00 h – 20:00 h
Nedjelja: Ne radimo

Informacije

Adresa: Jalkovečka 31, 42000 Varaždin
Telefon: 042/488-558
Email: info@babyland.hr
Ponedjeljak, Utorak, Četvrtak i Petak:  9:00 h – 16:00 h
Srijeda: 12:00 – 20:00 h
Subota: 8:00 – 12:00 h
Nedjelja: Ne radimo