O nama

Babyland trgovina dječjom opremom i opremom za bebe img04

Kao rezultat osluškivanja Vaših želja i potreba odlučili smo Vam otvoriti svoja vrata, te sa zadovoljstvom redstavljamo novootvorenu BabyLand trgovinu u najvećem shopping centru u Hrvatskoj, Westgate Zaprešić!

Naš moto je provesti vas kroz roditeljstvo bez da nepotrebno trošite energiju i da kod nas pronađete sve što vam je potrebno te da se kod nas svaka žena osjeća uslužena kao kraljica!

Babyland trgovina dječjom opremom i opremom za bebe img01

Ukoliko ste u potrazi za dječjim kolicima u našoj poslovnici možete birati između renomiranih brendova Bebetto, Kunert, Euro-cart, Tako, iCandy, UPPAbaby… vrhunske proizvodnje i kvalitete.

Uz dječja kolica, nudimo i ostalu dječju opremu koja će opremiti i mame i bebe od samog poroda nadalje, pa tako kod nas možete izabrati idealnu sobicu za svoje dijete uz BellAmy, izuzetno kvalitetan potpuno novi brend u Hrvatskoj.

 

Posebno nam je zadovoljstvo istaknuti ekskluzivne komplete za krevetiće i svečanu odjeću za bebe Sofija.

 

Mame, opremite se za porod uz BabyOno i ostale brendove te pružite sebi i svojem djetetu vrhunsku kvalitetu, njegu, udobnost i sigurnost kakvu zaslužujete.
Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve upite i savjete.

Babyland trgovina dječjom opremom i opremom za bebe img02

BabyLand je i webshop sa širokim spektrom dječje opreme visoke kvalitete najpoznatijih europskih proizvođača – naš široki spektar sigurno će privući nove, kao i buduće roditelje. Ponosni smo što u svojem asortimanu imamo samo najkvalitetnije proizvode uz garantiranu kvalitetu i jamstvo, čime je Vaše zadovoljstvo, ali i zadovoljstvo Vaše bebice u potpunosti garantirano.

Babyland trgovina dječjom opremom i opremom za bebe img03

Za članove BabyLand kluba smo kao benefit pripremili popust od 10% na sve artikle iz našeg distributivnog asortimana bez obzira na oblik plaćanja ( kod već sniženih artikala popusti se ne zbrajaju, te se kuponi međusobno ne zbrajaju).

 

Kontakt

 • Trgovina WESTGATE:
  01 / 626 8193
 • Trgovina SPLIT:
  097 / 6555 777
 • Webshop:
  097 / 6555 888
 • Email:
  info

Pišite nam!

Pratite nas!

X