Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH

Plaćanje

Uvjeti plaćanja

Plaćanje je moguće:  kreditnom i debitnom karticom Maestro, MasterCard, VISA, Diners, KEKS Pay, Paypal, uplata na bankovni račun i plaćanje pouzećem.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama 

       a) Jednokratno – karticama svih banaka

       b) 2 – 12 rata za sve iznose – kreditnim i debitnim karticama Zagrebačke banke, PBZa, Erste banke, te Diners karticom.

2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 200,00 EUR  naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem. Usluga plaćanja Pouzećem se naplaćuje 0,90 EUR.

3. Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR8424020061100661105 – Erste&Steiermärkische Bank d.d.
SWIFT: ESBCHR22
Poziv na broj možete staviti Model 00 i Vaš OIB.
U opis plaćanja se upisuje broj narudžbe.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

 

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 55,00 EUR, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 55,00 EUR se plaća poštarina u iznosu 4,00 EUR.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku 2 do 10 dana* od dana zaključene narudžbe. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

*rok dostave ovisi o proizvodu i dostupnosti. Dječja kolica ili namještaj koji nije na lageru se naručuju direktno od proizvođača i njihov rok isporuke iznosi u pravilu 3-8 tjedna. Artikli koji u prikazu imaju napomenu Dostupno uz narudžbu, se ne nalaze na lageru i za njih se primjenjuje navedeni rok isporuke 3-8 tjedana.

Added to cart!