Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Autosjedalice / Grupa 0-18 kg (40-105 cm) i-Size / Autosjedalica Avionaut AeroFix 2.0 C 67-105 cm (0-17,5 kg), Navy

Dostupno uz narudžbu - Rok 3-6 tjedana

Autosjedalica Avionaut AeroFix 2.0 C 67-105 cm (0-17,5 kg), Navy

329,00 279,65
15% Popust
Kataloški broj: AV-350/AF.04 Dostupno po narudžbi
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 329,00
AeroFIX 2.0 C Kupnja autosjedalice velika je odluka koja može spasiti život ili zaštititi zdravlje vašeg djeteta. Inženjeri tvrtke Avionaut toga su itekako svjesni i neprestano rade na ponudi još svrhovitijih proizvoda. Primjer ovog ...
  • Šifra proizvoda: 955269
  • Težina: 10.58
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

AeroFIX 2.0 C
Kupnja autosjedalice velika je odluka koja može spasiti život ili zaštititi zdravlje vašeg djeteta. Inženjeri tvrtke Avionaut toga su itekako svjesni i neprestano rade na ponudi još svrhovitijih proizvoda. Primjer ovog pristupa sastoji se od autosjedalice AeroFIX 2.0 C, koja je dizajnirana za montažu okrenutu prema naprijed i prema natrag, tako da nije samo praktična za postavljanje, već i sigurna, bez obzira na položaj u automobilu. Njegova instalacija također je puno brža i lakša s bazom IQ 2.0 C, koja je također kompatibilna s našim drugim sjedalima.

Sigurno i udobno sjedalo Avionaut AeroFIX 2.0 C
Shvaćamo da je sigurnost apsolutni prioritet pri odabiru dječje autosjedalice. Avionaut AeroFIX 2.0 C savršeno ispunjava ta očekivanja, budući da uključuje robusnu strukturu koja apsorbira velik dio energije tijekom sudara. Upravo to je funkcija soft Cloud Care sustava - memorijske pjene smještene u naslonu za glavu. Također apsorbira snagu udarca, a istovremeno jamči udobno sjedenje. Dizajneri su se dodatno pobrinuli za bočnu zaštitu potrebnu tijekom tipičnih sudara na cesti. Sve to bez žrtvovanja udobnosti vašeg djeteta: to je zato što je dizajn maksimalno udoban, zahvaljujući naslonu za glavu i pojasevima podesivim po visini, kao i podesivom kutu nagiba sjedala. AeroFIX 2.0 C također uključuje ventilacijske kanale koji jamče udobnost putovanja, posebno tijekom ljeta.

Boje presvlaka autosjedalica Avionaut
Kvalitetna skidiva presvlaka također je obavezan element svake dobro dizajnirane autosjedalice. No, dizajneri Avionauta nisu zaboravili ni na estetiku. To je zato što sjedala u ovoj paleti proizvoda predstavljaju univerzalne i bezvremenske nijanse sive, bež, crne i tamnoplave. Dok za one koji traže malo više boje predlažemo pastelno ružičastu i pastelno mint boju. Novi dodatak paleti boja je ograničeno Blue Edition, izuzetno šarmantna, ali jednako bezvremenska boja.

Karakteristike dječje sjedalice Avionaut Aerofix 2.0 C:
- kompatibilan s Isofix IQ/IQ 2.0 C
- cloud Care sustav
- dizajn sjedala okrenutog prema natrag i prema naprijed
- ventilacijski kanali
- visokokvalitetne presvlake

Specifikacija:
- smjer ugradnje
RWF i FWF

metoda montaže
- Isofix IQ/IQ 2.0 C

Certifikati
- ECE R129

Mogućnost podešavanja u položaj mirovanja
Da

Uklonjive presvlake
Da

Podešavanje pojasa po visini
Da

Modularni sustav
Da

Dodatna bočna zaštita
Da

Jamstvo
2 godine

Zamjena nakon nezgode
2 godine
Naziv radnje Akcije brendova
Akcija Brendova
Brend Avionaut
Boja plava
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Dostupno po narudžbi

Added to cart!