Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Njega i hranjenje / Izdajalice / BabyOno Električna izdajalica Shelly, hands free

Dostupno odmah - Isporuka 2-5 radnih dana

BabyOno Električna izdajalica Shelly, hands free

79,50 59,63
25% Popust
Kataloški broj: 1000 Na zalihi
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 79,50
Zahvaljujući inovativnom dizajnu izdajalice, možete se izdajati i raditi druge stvari u isto vrijeme. Ovo je praktičan uređaj koji omogućuje jednostavno izdajanje bez ruku. Kod kuće, na poslu, vani, nijedna električna izdajalica nik...
  • Šifra proizvoda: 952990
  • Težina: 0.635
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Zahvaljujući inovativnom dizajnu izdajalice, možete se izdajati i raditi druge stvari u isto vrijeme. Ovo je praktičan uređaj koji omogućuje jednostavno izdajanje bez ruku.
Kod kuće, na poslu, vani, nijedna električna izdajalica nikada nije bila tako lagana i praktična. Teži samo 275 g i kompaktna je, što znači da ne sputava Vaše pokrete i savršeno pristaje Vašem grudnjaku za dojenje.


Veliki i pregledni LCD zaslon čini izdajalicu jednostavnom za rukovanje. Možete birati između tri postavke i 7 razina snage. Prilagodite izdajanje svojim željama.

Izdajalica je tiha pa se možete diskretno izdajati u svim uvjetima. Najveća glasnoća je samo 40 dB.
Možete birati između dva silikonska lijevka od 21 mm i 24 mm. Odaberite onaj koji najbolje odgovara Vašem obliku grudi za maksimalnu udobnost i praktičnost.
Ponesite izdajalicu kamo god idete. Ugrađena baterija čini izdajalicu jednostavnom za korištenje jer ju nije potrebno uključiti u struju, možete ju puniti univerzalnim USB-C punjačima. Izdajalica je napravljena od samo nekoliko komponenti što omogućuje brzo i jednostavno rastavljanje i čišćenje.
Svi elementi izdajalice izrađeni su od posebnog materijala namijenjenog za kontakt s hranom. Mekani lijevak izdajalice neće iritirati Vašu kožu.

Način rada:

  • Način izdajanja - u ovom načinu rada možete postaviti jačinu izdajanja između 1 i 7. Pojedinačne postavke razlikuju se prema jačini izdajanja – od niske do visoke.

  • Način rada 2 u 1 - ciklus sastavljen od 8 masažnih pokreta nakon kojih slijedi 1 usisni pokret. Ovaj način se preporučuje za ublažavanje bolova u preopterećenim dojkama i stimulaciju dojki kako bi izdojile više mlijeka u kraćem vremenu.

  • Način dvostruke frekvencije - ovaj način rada kombinira prednosti izmjeničnog slabog i jakog izdajanja. Varijabilni (slabo – pauza – jako) ciklus izdajanja učinkovito pomaže stimulirati uvučene bradavice.

U paketu Električna izdajalica Shelly dolazi:
- silikonski štitnik (lijevak) s otvorom od 28 mm
- izmjenjivi silikonski lijevci u dvije veličine – 21 mm i 24 mm
- kabel za punjenje
- torba za pohranu
- upute za uporabu

Veličina:
- 14 x 11,8 x 6,5 cm
Radna glasnoća:
- 45 dB
Volumen školjke:
- 150 ml
Kapacitet baterije:
- 1100 mAh
Vrijeme rada potpuno napunjene izdajalice:
-približno 120 min

Izdajalica ne sadrži Bisfenol A.

Kataloški broj: 1000
Naziv radnje Akcija-za mame
Akcija Za mame
Brend BabyOno
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Na zalihi

Added to cart!