Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Posteljine / Ogradice / Babyono Zaštitna ograda 72-85 cm + dodaci 2x7 cm, bijela

Dostupno uz narudžbu - Rok 3-6 tjedana

Babyono Zaštitna ograda 72-85 cm + dodaci 2x7 cm, bijela

69,90 59,42
15% Popust
Kataloški broj: 943/01 Dostupno po narudžbi
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 69,90

Kategorija: Posteljine, Ogradice

Zaštitna ograda Babyono neizostavan je dio opreme u svakom domu u kojem živi malo dijete. Znamo da su za vašeg malog istraživača stepenice prilika za uzbudljivo penjanje te da su hodnici i teško dostupni kutovi tajnovite špilje u nje...
  • Šifra proizvoda: 955772
  • Težina: 5.82
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Zaštitna ograda Babyono neizostavan je dio opreme u svakom domu u kojem živi malo dijete. Znamo da su za vašeg malog istraživača stepenice prilika za uzbudljivo penjanje te da su hodnici i teško dostupni kutovi tajnovite špilje u njegovoj mašti. Zbog toga vam želimo pomoći da stvorite siguran prostor za svoje dijete. Vaš nam je duševni mir važan, jer znamo koliko brinete o svojoj bebi.

Odredite sigurnu zonu igre

Zaštitna ograda Babyono učinkovito osigurava ulaz na stepenice, a također blokira prolaze između soba. Uz  pomoć ograde možete odrediti sigurna područja za igru za svoje dijete. Dizajnirana su  tako da u potpunosti eliminiraju rizik od mogućih ozljeda - potpuno su lišena oštrih rubova. Ograda također ima dvostruki sustav zaključavanja koji odrasloj osobi omogućuje otvaranje mehanizma jednom rukom, ali istodobno učinkovito blokira pristup djetetu.

Lijepa i sigurna kuća

Shvaćamo da se vaš dom promijenio do neprepoznatljivosti budući da u njemu ima djece, pa postavljanje Babyono ograde ne zahtijeva bušenje. Pričvršćuju se samo dilatacijskim zglobovima, tako da ne oštećuju okvire i elemente stubišta. Zahvaljujući silikonskim slojevima, ne ostavlja tragove na mjestima oslonca. Ograda je  minimalistička i odgovara mnogim vrstama interijera. Univerzalne dimenzije i dodatni nastavak omogućuju ugradnju u prolaze dimenzija od 75 cm do 96 cm.

Najkvalitetnija sigurnosna vrata

Ograda Babyono visokokvalitetna je čelična konstrukcija koja osigurava nevjerojatnu trajnost. Ograda će sigurno preživjeti sve dječje igre i služit će godinama. Proizvod je podvrgnut mnogim ispitivanjima, prošao je potrebne preglede i usklađen je s europskim sigurnosnim standardom EN 1930. Prije ugradnje pročitajte upute! SVOJSTVA: - bez oštrih rubova, - potpuno siguran sustav dvostrukog zatvaranja; istovremeno vam omogućuje otvaranje vrata jednom rukom, - sustav za proširenje - nije potrebno bušenje, - silikonski poklopci pričvrsnih vijaka štite od oštećenja okvira vrata i stuba, - podesiva širina, 75 - 82 cm + 2 x 7 cm produžetak - visokokvalitetna čelična konstrukcija, - otvaranje u oba smjera, - sustav samozaključavanja, - funkcija STOP omogućuje vam da barijeru ostavite širom otvorenu, - set uključuje produžetak 2 x 7 cm i opcijski komplet za pričvršćivanje vijcima, - proizvod certificiran i usklađen sa standardima EN 1930: 2011, EN 71-3: 2013 + A1: 2014. DIMENZIJE: - širina 75 cm - visina 77,5 cm - težina 4,35 kg SET SE SASTOJI OD: - ograda s nastavkom 2 x 7 cm - 4 pričvrsna vijka + metalni ključ - komplet za pričvršćivanje vijcima - tračnice koje podupiru vezu nastavka

INSTALACIJA OGRADE:

  1. Izmjerite širinu mjesta na kojem ćete instalirati vrata. Trebao bi biti u rasponu od 75-82 cm.
  2. Ako je potrebno, upotrijebite nastavak 2 x 7 cm (maksimalno 96 cm)
  3. Postavite sve 4 ekspanzijske vijke u rupe na uglovima
  4. Postavite vrata na krajnje mjesto, pobrinite se da su u ravnini i okomito na okvir vrata / zid
  5. Okrenite zatezne vijke u smjeru kazaljke na satu kako biste bili sigurni da je cilj čvrsto pričvršćen.
  6. Okrećite gornje vijke dok razmak između ruba okvira i ručke ne bude približno. 2 mm
  7. Provjerite rad vrata. Da biste je otvorili, istodobno pritisnite gumb na dnu i vrhu ručke, a zatim nježno podignite ploču.
  8. Vrata imaju samozaključavanje, ali ako ih otvorite iznad 90 stupnjeva, zaključat će se i ostati širom otvorena.
Kataloški broj: 943/01
Naziv radnje Akcije brendova
Brend BabyOno
Akcija Brendova
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Dostupno po narudžbi

Added to cart!