Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Dječja soba / Komode / Bellamy Royal komoda s 3 ladice

Dostupno odmah - Isporuka 2-5 radnih dana

Bellamy Royal komoda s 3 ladice

475,90
Kataloški broj: RLBIKOMO Na zalihi

Kategorija: Dječja soba, Komode

Luksuzni stil! Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima.   Karakteristike: -...
  • Šifra proizvoda: 954283
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Luksuzni stil!

Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima.

  Karakteristike: - tri prostrane ladice - elegante zlatne ručke - može se montirati na zid - u skladu s europskim sigurnosnim standardima i normama. Dimenzije (cm): - visina: 89,6 cm - dubina: 50 cm - širina: 102,8 cm Materijali i završna obrada namještaja: - MDF lakirana ploča - visokokvalitetna laminirana ploča otporna na oštećenja i vlagu, lako se održava čistim - Blum vodilice sa sustavom za usporavanje zatvaranja ladica - lakovi korišteni u procesu proizvodnje sigurni su za djecu i certificirani prema EN71/3 Upute za održavanje: Namještaj treba brisati mekom pamučnom krpom navlaženom vodom ili sredstvom za njegu namještaja. Dodatne informacije: Namještaj se isporučuje u paketima za samostalnu montažu. Detaljne upute za sastavljanje nalaze se u paketima zajedno s opremom.
Brend Bellamy
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Na zalihi
Babyland West Gate Na zalihi

Added to cart!