Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Dječja soba / Kreveti za djecu / Bellamy Royal krevet 200×90 cm

Dostupno uz narudžbu - Rok 3-6 tjedana

Bellamy Royal krevet 200×90 cm

562,90
Kataloški broj: RLBILO90 Dostupno po narudžbi
Luksuzni stil! Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima. Karakteristike: - standar...
  • Šifra proizvoda: 954277
  • Težina: 0
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Luksuzni stil!

Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima.

Karakteristike: - standardna veličina gornjeg dijela za spavanje - madrac i tekstil se lako mogu uskladiti - može se dodati sigurnosna ograda za sprječavanje od ispadanja - podnica za madrac - u skladu s europskim sigurnosnim standardima i normama Dimenzije (cm): - visina: 98 cm - dubina: 97 cm - širina: 209,6 cm Dodatne informacije: - u krevet stane madrac dimenzija: 200 cm x 90 cm - madrac se kupuje zasebno Materijali i završna obrada namještaja: - MDF lakirana ploča - visokokvalitetna laminirana ploča otporna na oštećenja i vlagu - lako se održava čistim - lakovi korišteni u procesu proizvodnje sigurni su za djecu i certificirani prema EN71/3 Upute za održavanje: Namještaj treba brisati mekom pamučnom krpom navlaženom vodom ili sredstvom za njegu namještaja. Dodatne informacije: Namještaj se isporučuje u paketima za samostalnu montažu. Detaljne upute za sastavljanje nalaze se u paketima zajedno s opremom.
Brend Bellamy
Velicina 90x200
Boja Bijela
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Dostupno po narudžbi

Added to cart!