Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Dječja soba / Kinderbeti / Bellamy Royal krevet/sofa 140x70 cm

Dostupno uz narudžbu - Rok 3-6 tjedana

Bellamy Royal krevet/sofa 140x70 cm

638,00
Kataloški broj: RLBILO70 Dostupno po narudžbi

Kategorija: Dječja soba, Kinderbeti

Luksuzni stil! Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima.   Karakteristike: - ...
  • Šifra proizvoda: 954280
  • Težina: 26.66
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Luksuzni stil!

Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima.

  Karakteristike: - tri uklonjive prečke kao dio okvira krevetića omogućuju Vašem djetetu da slobodno ulazi i izlazi iz krevetića - tri razine položaja dna madraca prilagođene razvoju djeteta (58/45,5/28 cm od poda) - može se pretvoriti u sofu, uklanjanjem jednog od okvira - pripremljen za pričvršćivanje pregrade koja štiti dijete od pada iz kreveta tijekom spavanja (opcija) - prostrana ladica opremljena kotačićima s gumenom trakom, sigurna za vaš pod - u skladu s europskim sigurnosnim standardima i normama Dimenzije (cm): duljina: 149,3 cm širina: 78,5 cm visina: 97,4 cm Dodatne informacije: - u krevet stane madrac dimenzija: 140 cm x 70 cm - madrac se kupuje zasebno: 140 cm x 70 cm Materijali i završna obrada namještaja: - MDF lakirana ploča - visokokvalitetna laminirana ploča otporna na oštećenja i vlagu, lako se održava čistim - drvo bukva lakirano - Blum vodilice sa sustavom za usporavanje zatvaranja ladica - lakovi korišteni u procesu proizvodnje sigurni su za djecu i certificirani prema EN71/3 Upute za održavanje: Krevetić treba brisati mekom pamučnom krpom navlaženom vodom ili sredstvom za njegu namještaja. Dodatne informacije: Namještaj se isporučuje u paketima za samostalnu montažu. Paketi sadrže detaljne upute za montažu zajedno s dodacima (vijci, itd.).
Brend Bellamy
Velicina 70x140
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Dostupno po narudžbi

Added to cart!