Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Dječja soba / Dodaci za namještaj / Bellamy Royal polica za zid

Dostupno uz narudžbu - Rok 3-6 tjedana

Bellamy Royal polica za zid

112,90
Kataloški broj: RLBIPOLK Dostupno po narudžbi
Luksuzni stil! Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima.   Karakteristike...
  • Šifra proizvoda: 954278
  • Težina: 12
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Luksuzni stil!

Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima.

  Karakteristike: - 2 police - stoperi koji sprječavaju ispadanje predmeta postavljenih na polici - 1 ladica, savršena za spremanje sitnica - u skladu s europskim sigurnosnim standardima i normama Dimenzije (cm): - visina: 75 cm - dubina: 22,7 cm - širina: 67,5 cm Materijali i završna obrada namještaja: - MDF lakirana ploča - visokokvalitetna laminirana ploča otporna na oštećenja i vlagu, lako se održava čistim - drvo bukva lakirano - lakovi korišteni u procesu proizvodnje sigurni su za djecu i certificirani prema EN71/3 Upute za održavanje: Namještaj treba brisati mekom pamučnom krpom navlaženom vodom ili sredstvom za njegu namještaja. Dodatne informacije: Namještaj se isporučuje u paketima za samostalnu montažu. Detaljne upute za sastavljanje nalaze se u paketima zajedno sa opremom. Dobro je znati: različite vrste zidova zahtijevaju različite vrste pričvršćivanja; uvijek koristite vijke (kupuju se zasebno) koji odgovaraju zidovima u vašem domu.
Brend Bellamy
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Dostupno po narudžbi

Added to cart!