Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Dječja soba / Stolovi i stolci / Bellamy Royal radni stol

Dostupno uz narudžbu - Rok 3-6 tjedana

Bellamy Royal radni stol

587,90
Kataloški broj: RLBIBIUR Dostupno po narudžbi
Luksuzni stil! Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima.   Karakteristike: ...
  • Šifra proizvoda: 954276
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Luksuzni stil!

Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima.

  Karakteristike: - 4 prostrane ladice opremljene kuglastim vodilicama - 1 prostrani ormarić, samozatvarajući ormarić - u skladu s europskim sigurnosnim standardima i normama Dimenzije (cm): - visina: 77,6 cm - dubina: 60 cm - širina: 132 cm Materijali i završna obrada namještaja: - MDF lakirana ploča - visokokvalitetna laminirana ploča otporna na oštećenja i vlagu, lako se održava čistim - lakovi korišteni u procesu proizvodnje sigurni su za djecu i certificirani prema EN71/3 Upute za održavanje: Namještaj treba brisati mekom pamučnom krpom navlaženom vodom ili sredstvom za njegu namještaja. Dodatne informacije: Namještaj se isporučuje u paketima za samostalnu montažu. Detaljne upute za sastavljanje nalaze se u paketima zajedno sa opremom.
Boja Bijela
Brend Bellamy
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Dostupno po narudžbi

Added to cart!