Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Dječja soba / Regali / Bellamy Royal regal za knjige

Dostupno uz narudžbu - Rok 3-6 tjedana

Bellamy Royal regal za knjige

562,90
Kataloški broj: RLBIREGA Dostupno po narudžbi

Kategorija: Dječja soba, Regali

Luksuzni stil! Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima.   Karakteristike...
  • Šifra proizvoda: 954279
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Luksuzni stil!

Bellamy Royal kolekcija za pravu princezu i pravog princa. Namještaj za najzahtjevnije ukuse. Interijer koji vlada fantastičnim oblicima, plemenitim završnim obradama i stilskim ukrasima.

  Karakteristike: - dvije prostrane ladice - 5 polica, uključujući 4 podesive police - može se montirati na zid - u skladu s europskim sigurnosnim standardima i normama Dimenzije (cm): - visina: 194,6 cm - dubina: 43 cm - širina: 90 cm Materijali i završna obrada namještaja: - MDF lakirana ploča - visokokvalitetna laminirana ploča otporna na oštećenja i vlagu, lako se održava čistim - Blum vodilice sa sustavom za usporavanje zatvaranja ladica - lakovi korišteni u procesu proizvodnje sigurni su za djecu i certificirani prema EN71/3 Upute za održavanje: Namještaj treba brisati mekom pamučnom krpom navlaženom vodom ili sredstvom za njegu namještaja. Dodatne informacije: Namještaj se isporučuje u paketima za samostalnu montažu. Detaljne upute za sastavljanje nalaze se u paketima zajedno sa opremom.
Brend Bellamy
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Dostupno po narudžbi

Added to cart!