Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Njega i hranjenje / Dude / BIBS Boheme dude (kaučuk) - Fossil Grey/Mauve (vel.2)

Dostupno odmah - Isporuka 2-5 radnih dana

BIBS Boheme dude (kaučuk) - Fossil Grey/Mauve (vel.2)

11,99
Kataloški broj: BIBS-BOH-FGM-2 Na zalihi

Kategorija: Njega i hranjenje, Dude

BIBS Boheme kolekcija inspirirana je modernim boho stilom. S elementima čiju inspiraciju nalazi u prirodi, Boheme silueta je svjež, kreativan i estetski redizajn klasične BIBS Colour dude! BIBS Boheme duda ima sisač u obliku trešnje...
  • Šifra proizvoda: 953633
  • Težina: 0
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

BIBS Boheme kolekcija inspirirana je modernim boho stilom. S elementima čiju inspiraciju nalazi u prirodi, Boheme silueta je svjež, kreativan i estetski redizajn klasične BIBS Colour dude!

BIBS Boheme duda ima sisač u obliku trešnje tako da imitira majčinu bradavicu kako bi se dijete moglo lakše naviknuti na nju. Okvir dude je blago zaobljen prema van kako bi se umanjila mogućnost iritacije osjetljive bebine kože oko usta. BIBS Colour duda je izrađena od prirodne kaučuk gume, a okvir dude je od polipropilena sigurnog za hranu. Duda je savitljiva i dijete može istisnuti zrak iz nje te se time također oponaša prirodno sisanje bebe dok je na majčinim grudima. BIBS dude dolaze u dvije veličine:

veličina 1 prikladna je za uzrast od 0+
veličina 2 prikladna je za uzrast od 6+

Ostale značajke BIBS Boheme duda:
bez PVC-a, bez BPA i bez ftalata
dizajnirano i proizvedeno u Danskoj/EU
zadovoljava europski standard EN 1400+A2
u pakiranju dolaze 2 dude u bojama kao na fotografiji

VAŽNO: BIBS dude se proizvode od prirodnog materijala – gume drveta kaučuka. Prirodna guma se upotrebom (sisanjem) mijenja – postaje šira i veća, a boja dude postaje tamnija. Iz higijenskih i sigurnosnih razloga, dudu je potrebno mijenjati svaka 4 tjedna, odnosno kad postanu vidljive gore navedene promjene. Dodatno, ako se predugo koristi ista duda koja je sisanjem postala veća i šira, dijete se navikne na takvu veću dudu pa postoji mogućnost da neće htjeti prihvatiti novu. Naša je preporuka da slijedite uputu proizvođača kako bi beba nesmetano i sigurno mogla koristiti dudu.
Brend Bibs
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Na zalihi

Added to cart!