Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Autosjedalice / Grupa 9-36 kg (76-150 cm) i-Size / Kinderkraft autosjedalica Comfort Up i-Size 9-36 kg (76-150 cm), Grey

Dostupno odmah - Isporuka 2-5 radnih dana

Kinderkraft autosjedalica Comfort Up i-Size 9-36 kg (76-150 cm), Grey

89,90 76,42
15% Popust
Kataloški broj: KCCOUP02GRY0000 Na zalihi
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 89,90
Autosjedalica COMFORT UP i-Size 76-150 cm Kinderkraft Ovo je COMFORT UP i-Size - autosjedalica za djecu od 76 do 150 cm visine. Autosjedalica zadovoljava najnoviji standard R129 i-Size. Zahvaljujući njoj, možete biti sigurni da će Va�...
  • Šifra proizvoda: 955368
  • Težina: 13.5
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Autosjedalica COMFORT UP i-Size 76-150 cm Kinderkraft

Ovo je COMFORT UP i-Size - autosjedalica za djecu od 76 do 150 cm visine. Autosjedalica zadovoljava najnoviji standard R129 i-Size. Zahvaljujući njoj, možete biti sigurni da će Vaše dijete biti pravilno zaštićeno u razdoblju od oko 15 mjeseci do 12 godina (prema starom standardu 9-36 kg)! Autosjedalica je univerzalna za montažu, a zahvaljujući širokoj prilagodbi naslona za glavu i pojaseva, možete nju lako prilagoditi djetetu koje raste.

COMFORT UP i-Size opremljena je rješenjima koja povećavaju udobnost korištenja. Za mališane, osim meke i prozračne presvlake, tu je i široko, duboko sjedalo i odvojivi, modularni umetak za malu djecu. Roditelje će, pak, sigurno oduševiti mogućnost spremanja unutarnjih pojaseva i EASY GROW SYSTEM koji omogućuje istovremeno podešavanje naslona za glavu i pojaseva – i to jednom rukom!

Standard i-Size
Autosjedalica COMFORT UP i-Size zadovoljava najnoviji standard R129 i-Size. Prošla je pozitivno sve testove sudara. To je sigurna autosjedalica koje će Vam služiti godinama.

Brza montaža
COMFORT UP i-Size je univerzalna - montaža na auto pojas s 3 točke omogućuje vrlo brzu ugradnju autosjedalice. Intuitivne vodilice olakšavaju pravilno provlačenje pojasa.

Raste s djetetom
Autosjedalica će biti s Vama tijekom putovanja od 15 mjeseci starosti do 12 godina (9-36 kg)! Jedna autosjedalica dovoljna će Vam biti za nekoliko godina.

Savršen spoj
Autosjedalica COMFORT UP i-Size prikladna je za veću i manju djecu. Ima široko, duboko sjedalo, a za manje bebe uključen je modularni, uklonjiv umetak za najmlađe.

Pojasevi s 5 točaka
Zahvaljujući sustavu EASY GROW SYSTEM, možete istovremeno podešavati pojaseve i naslon za glavu te postaviti ih u jedan od 11 položaja. Unutarnji pojasevi imaju mekane štitnike i lako ih možete prilagoditi visini djeteta. Autosjedalica ima posebne elastike za držanje pojaseva, što olakšava stavljanje djeteta. A kada dođe vrijeme da dijete vežete sigurnosnim pojasom u automobilu: unutarnje pojaseve možete spremiti bez potrebe da ih skidate s autosjedalice.

Udobnost tijekom godina
COMFORT UP i-Size osigurava udobnost tijekom svakog putovanja - to jamči prozračan i mekan materijal te ventilirana mrežica na bokovima. Udobno je i za roditelja: autosjedalica ima uklonjivu presvlaku koju možete lako očistiti.

Izvedba
Oklop: PP
Presvlaka: poliester

Dimenzije: 61,5-84 x 44 x 49 cm (visina, širina, dubina)

Težina: 6 kg
Naziv radnje Akcija-autosjedalice
Akcija Autosjedalice
Brend Kinderkraft
Boja siva
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Na zalihi

Added to cart!