Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Dječja oprema / Ljuljačke i ležaljke / Kinderkraft Njihaljka Finio bijela

Dostupno uz narudžbu - Rok 3-6 tjedana

Kinderkraft Njihaljka Finio bijela

99,90
Kataloški broj: KKBFINOWHT0000 Dostupno po narudžbi
Moderna ljuljačka namijenjena djeci od rođenja do težine od 9 kg. Odlično se uklapa u moderni interijer. Sjedalo i remeni izrađeni su od mekanog pliša za bebinu udobnost. Izdržljivi okviri ljuljačke od bukovog drveta mogu se komb...
  • Šifra proizvoda: 949401
  • Težina: 4
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Moderna ljuljačka namijenjena djeci od rođenja do težine od 9 kg. Odlično se uklapa u moderni interijer. Sjedalo i remeni izrađeni su od mekanog pliša za bebinu udobnost.

Izdržljivi okviri ljuljačke od bukovog drveta mogu se kombinirati sa stolicom Fini kako bi se stvorila ljuljačka za starije dijete.

Napomena: Fini stolica ne dolazi u setu njihaljke Finio-a.

Udoban i mekani pliš nalazi se na sjedalu i pojasevima za sigurnost djeteta. Sigurnosni pojasevi mogu se podesiti po visini. Okvir ljuljačke izrađen od čvrstog bukvinog drva, odgovara modernom interijeru. Gumena zaštita štiti pod od ogrebotina. Materijal možete oprati na 30 ° C  Što dobivate? Prvo – dvostruka funkcionalnost. Možete prilagoditi položaj naslona stolice u skladu s raspoloženjem vaše bebe. Možete birati između ležećeg i poluležećeg položaja. Okviri ležaljke također se mogu slobodno podešavati. Ovisno o tome hoće li se vaše dijete ljuljati ili ne, okvire možete prilagoditi ljuljanju ili stabilnom položaju. Drugo – udobnost vašeg mališana zahvaljujući mekom i ugodnom na dodir materijalu. Možete biti sigurni da će vašem djetetu uvijek biti ugodno i ugodno. Štoviše, upotrijebljeni materijali testirani su u laboratoriju Intertek. Treće – originalni dekor vašeg interijera. Izdržljivi okviri od bukovog drveta i skandinavski dizajn čine FINIO savršenim za vašu dnevnu ili dječju sobu. Četvrto – funkcionalnost – FINIO možete koristiti i kada vaš mališan odraste. Samo spojite okvire ležaljke na FINI stolicu za hranjenje kako biste napravili klackalicu za stariju djecu.
  • Brand: Kinderkraft
  • Model: FINIO
  • Težina proizvoda: 3,5 kg
  • Dimenzije: širina 47 cm, duljina 73 cm
  • Materijal: drvo bukva
  • Garancija proizvođaća: 24 mjeseca

Brend Kinderkraft
Boja Bijela
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Dostupno po narudžbi

Added to cart!