Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Njega i hranjenje / Grijači i sterilizatori / Lionelo Babypresto aparat za pripremu adaptiranog mlijeka, White Natural

Dostupno odmah - Isporuka 2-5 radnih dana

Lionelo Babypresto aparat za pripremu adaptiranog mlijeka, White Natural

135,90 115,52
15% Popust
Kataloški broj: LOC-BABYPRESTO WHITE NATURAL Na zalihi
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 135,90
Lionelo BabyPresto aparat za pripremu adaptiranog mlijeka dizajniran je da olakša roditeljima olakša pripremanje hrane za svog mališana. Aparat nudi precizne kontrole temperature, s postavkama u rasponu od 35°C do 100°C kako bi tempera...
  • Šifra proizvoda: 956825
  • Težina: 2.333
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Lionelo BabyPresto aparat za pripremu adaptiranog mlijeka dizajniran je da olakša roditeljima olakša pripremanje hrane za svog mališana. Aparat nudi precizne kontrole temperature, s postavkama u rasponu od 35°C do 100°C kako bi temperatura mlijeka savršeno odgovarala potrebama vaše bebe. Funkcija dekloriranja osigurava da je voda koja se koristi za pripremu mlijeka čista i sigurna za bebin osjetljivi trbuščić. Uređaj je opremljen LED zaslonom za jednostavni rad, a prikazujue trenutnu i zadanu temperaturu. Staklena posuda za vodu zapremnine 2l je higijenska i olakšava praćenje razine vode.

ZNAČAJKE:
• Brza priprema mlijeka
• Funkcija prokuhavanja i dekloriranja
• Precizno doziranje vode (od 30 ml do 300 ml)
• Stakleni spremnik za vodu
• Održavanje temperature vode do 24h
• Zagrijavanje vode od 35° do 100°

Brza priprema hrane
Uz BabyPresto hrana za vašu bebu spremna je u tren oka, a pametna superbrza tehnologija kuhanja osigurava postizanje savršene temperatura vode.

Veliki spremnik za vodu
Spremnik za vodu od 2 litre omogućuje pripremu veće količine tople vode odjednom što je važno ukoliko pripremate hranu za više djece ili želite spremiti dodatnu bočicu za putovanje.

Održavanje temperature 24h
BabyPresto prokuha vodu, a nakon hlađenja prelazi u način održavanja temperature do 24 sata (TOPLO – 35°C, SREDNJE – 55°C, VRUĆE – 70°C).

Precizno podešavanje temperature
Temperatura se može kontrolirati u širokom rasponu, od 35°C do 100°C, i u razmacima od 5°C, kako bi se osiguralo da savršeno odgovara vašem djetetu.

Jednostavno rukovanje
BabyPresto ima digitalni LED zaslon koji prikazuje trenutnu i postavljenu temperaturu vode radi lakšeg rukovanja.

Higijena i sigurnost na prvom mjestu
Funkcija prokuhavanja i dekloriranja omogućuje korištenje vode izravno iz slavina za pripremu mlijeka. Stakleni spremnik za vodu je higijenski i omogućuje praćenje razine vode u uređaju.

Svojstva:
• Zadovoljava standarde: ROHS, EMC, ERP, LFGB, LVD
• Napajanje: 220-240 V
• Snaga: 1000W
• Težina: 1,8 kg

Sva prava zadržana: kopiranje našeg teksta nije dopušteno bez naše prethodne dozvole.
*Slike proizvoda su preuzete od proizvođača ili dobavljača i samo su ilustrativne prirode, te ne moraju nužno i u svim detaljima odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda.
Naziv radnje Akcije brendova
Boja Bijela
Brend Lionelo
Akcija Brendova
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Na zalihi

Added to cart!