Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Početna stranica / Igračke / Didaktičke igračke / Žirafa Sophie Classic - Fresh Touch bijela

Dostupno odmah - Isporuka 2-5 radnih dana

Žirafa Sophie Classic - Fresh Touch bijela

23,00
Kataloški broj: 616400 Na zalihi
Vid: Do 3 mjeseca starosti dijete prepoznaje samo velike kontraste,jer je njegov vid ograničen. Tamne i svijetle točke po tijelu Žirafe Sophie privlače pozornost i omogućuju vizualnu stimulaciju. Na taj način Žirafa Sophie postane pr...
  • Šifra proizvoda: 002465
  • Težina: 0
Brza isporuka, besplatna dostava iznad 55 EUR

Detalji o proizvodu

Vid: Do 3 mjeseca starosti dijete prepoznaje samo velike kontraste,jer je njegov vid ograničen. Tamne i svijetle točke po tijelu Žirafe Sophie privlače pozornost i omogućuju vizualnu stimulaciju. Na taj način Žirafa Sophie postane prepoznatljiv i smirujući predmet za dijete.

Sluh: Zvuk Žirafe Sophie zabavlja dijete i potiče njegov sluh. Kada je dijete stisne, Žirafa Sophie proizvede smješan i prepoznatljiv zvuk koji, na početku, potiče djetetov zvuk, a kasnije mu pomaže i razumjeti vezu između uzroka i učinka.

Okus: Žirafa Sophie je napravljena iz 100% prirodnog kaučuka i jestive boje te je potpuno sigurna za žvakanje, baš kao i duda na dječjoj bočici. Zbog mekane teksture i brojnih dijelova za žvakanje (uši, rogovi, noge) je savršena za smirenje djetetovih bolnih desni kada mu počnu rasti prvi zubići.

Dodir: Dodir je prvi način komunikacije djeteta s vanjskim svijetom. Mekani materijal Žirafe Sophie oponaša kožu majke, potiče psihološke i emocionalne reakcije koje smiruju dijete te brinu o njegovoj dobrobiti.

Njuh: Zbog jedinstvenog mirisa prirodnog kaučuka Hevea, dijete bez problema prepozna Žirafu Sophie između svih drugih igračaka.

Jednostavno držanje: Oblik i veličina (18 cm) Žirafe Sophie su idealni za djetetove male ruke. Žirafa Sophie je vrlo lagana, a njene duge noge i vrat omogućavaju jednostavno držanje igračke u ruci od djetetovih prvih dana.

Žirafa Sophie: igračka od 100% prirodnog kaučuka

Mala žirafa je rođena 25. svibnja davne 1961. godine. U tim vremenima bile su dostupne samo igračke u obliku životinja koje žive na selu ili kućnih ljubimaca...

Zbog toga što je gospodin RAMPEAU (veliki francuski stručnjak za izradu igračaka iz prirodnog kaučuka) želio promjene, jednoga dana je došao do ideje da, umjesto predvidljivih životinja koje su tada bile dostupne, oblikuje žirafu. Takva egzotična životinja je bila prva na tržištu, a njena veličina i oblik su idealni za male dječje ruke.

Žirafu Sophie, koja je tada izgledala potpuno jednako kao i danas, počeli su izrađivati u četvrtak, 25. svibnja (dan sv. Sofije) od kuda potječe i njeno ime.

Odmah je postala hit. Pri pojavi prvih znakova bolnih desni zbog rasta zubića, Žirafa Sophie pomaže smiriti dijete i olakšati mu to razdoblje!

Žirafina slava se širila od usta do usta. Od trenutka izrade, generacije i generacije djece su obožavale zvuk Žirafe Sophie koji nastane pri stiskanju njenog trbuščića i glave!

VULLI, poduzeće iz grada Rumilly u francuskoj regiji Haute-Savoie, cijelo vrijeme odlučno nastavlja s očuvanjem tajne kako je igračka napravljena.

Žirafa Sophie se sve do danas izrađuje »tradicionalno«, kao i davne 1961. godine!
Brend Sophie
Lokacija Zaliha
Lista proizvoda Na zalihi

Added to cart!