Dodano u košaricu


Količina:

WEB AFTER SUMMER AKCIJA do -30% - ISPORUKA ODMAH
Novosti

Prijenosna izdajalica Lionelo FIDI free

Izdajalicu možete koristiti bez ruku i u potpunosti je prijenosna. Može izdajati vaše mlijeko dok radite, učite, odmarate se ili obavljate kućanske poslove.

IZDAJALICA LIONELO FIDI FREE IZDAJALICA

Usmjereni na najbolju udobnost od prvih dana majčinstva, stvorili smo inovativnu izdajalicu Lionelo Fidi Free, koja simulira prirodno izdajanje majčinog mlijeka. Ovo revolucionarno rješenje osigurat će da vas izdajanje više neće držati budnima noću. Osim što je intuitivna za korištenje, ima i funkciju masaže, a najvažnije je da radi bez korištenja ruku. Na taj ćete način uštedjeti vrijeme, što je izuzetno važno dok dojite svoju bebu. Sve što trebate je staviti uređaj iza košarice grudnjaka i možete uspješno obavljati sve svoje dnevne aktivnosti. Izdajalica preporučena od strane primalja!

Patrycja Gonczarko, (@polozna_mamazu) - Primalja i instruktorica poroda

Kao iskusna primalja i majka, smatram da je Fidi Free školjkasta izdajalica revolucionarna među izdajalicama – njen mali oblik, tiho djelovanje i potpuna diskrecija omogućuju udobno izdajanje mlijeka, oslobađajući pritom majčine ruke. Ovo rješenje predstavlja izvanrednu pogodnost za majčinstvo – Fidi Free može preuzeti izdajanje, a žena može koristiti to vrijeme za posao, kućanske poslove ili odmor. Moje profesionalno iskustvo pokazuje da je ključno pitanje pri odabiru izdajalice odabrati odgovarajuću veličinu lijevka za veličinu bradavice. Uz Fidi Free dolaze do tri veličine lijevka, što ga čini savršeno prilagođenim setom, što rezultira udobnim izdajanjem i brzim protokom mlijeka. Simulacija prirodnog mehanizma izdajanja, intuitivno rukovanje i mogućnost pro-laktacijske masaže prije stvarnog izdajanja čine izdajanje lakim, funkcionalnim i učinkovitim.

 

Uštedite vrijeme

Izdajalicu možete koristiti bez ruku i u potpunosti je prijenosna. Može izdajati vaše mlijeko dok radite, učite, odmarate se ili obavljate kućanske poslove. Trajanje baterije omogućava cjelodnevno korištenje. To vam može uštedjeti i do 3 sata dnevno. Svi znamo koliko je svaki slobodan trenutak važan za novu mamu. Uređaj nudi dva načina rada: pro-laktacijsku masažu s 5 različitih razina intenziteta i izdajanje mlijeka. Snaga izdajanja iznosi 0,031 kPa – vrijednost usporediva s klasičnim elektronskim izdajalicama.

Set izdajalice Lionelo Fidi Free uključuje tri lijevka u tri različite veličine. Izrađeni su od silikonskog materijala koji je nježan prema koži. Izdajalicu ćete moći lako održavati čistom. Svi elementi koji zahtijevaju čišćenje mogu se lako sterilizirati ili isprati vrućom vodom. Ne sadrže štetne kemikalije i ne sadrže BPA. Proizvod je u skladu sa svim potrebnim EU standardima.

 

Izdajalica Lionelo Fidi Free radi vrlo tiho. Njena glasnoća ne prelazi 50 dB, što je niže od glasnoće prosječnog razgovora. Posebna funkcija omogućuje vam da privremeno zaustavite rad i uštedite energiju, a ugrađeni kontroler automatski će isključiti uređaj nakon 30 minuta.

 

Naruči ovdje

Povezane objave

Related
Novosti

Dobrovoljni sigurnosni program za bazu Avionaut DOCK 2

babyland·21. lipnja 2024.
Related
Novosti

Prijenosna izdajalica Lionelo FIDI free

babyland·21. lipnja 2024.
Related
Novosti

BABY WEEK U SPLITU

babyland·21. lipnja 2024.
Related
Novosti

Dobrovoljni sigurnosni program za autosjedalicu Kinderkraft I-Care

Admin·21. lipnja 2024.

Added to cart!