EasyGo Rotario, 0-18kg – ADAC test!

DOBRA OCJENA EASYGO ROTARIO AUTOSJEDALICE NA ADAC TESTU

Svi znamo da je važnost sigurnosti djeteta u prometu iznimno velika. No da li svi shvaćamo ozbiljno pitanje sigurnosti kada je u pitanju nabavka autosjedalica. U njemačkom ADAC-u (najveći njemački i europski automobilski klub) cijene kvalitetu te svojim opsežnim i redovitim testiranjima omogućuju kupcima uvid u kvalitetu određenih proizvoda.

Testiranjem dječjih autosjedalica obuhvaćene su sjedalice koje se mogu naći u prodaji na njemačkom tržištu. Kako se svako tržište razlikuje po određenim propisima, zahtjevima tako se EasyGo Rotario dječja autosjedalica od 0-18kg na njemačkom tržištu prodaje pod prilagođenim nazivom za njemačko tržite, Heyner Multifix Twist od strane istog proizvođača Heyner Germany i dizajniran je na na identičan način te se u Njemačkoj prodaje pod nazivom Heyner Multifix Twist. Jedina razlika su presvlake gdje EasyGo koristi presvlake iz svoje proizvodnje.

Kao što dobro znate, ADAC testovi za dječje autosjedalice dostupni su i popularni na njemačkom tržištu i obuhvaća proizvode dostupne na njemačkom tržištu. EasyGo kao uvoznik sjedalica ne može jednostavno “naručiti” zaseban test za Rotario. Kako je EasyGo ROTARIO ekvivalent Heyner Multifix Twist sjedalici, dobiveno je službeno odobrenje od Heyner proizvođača da se ovaj rezultat koristi i za promociju našeg bestsellera, ROTARIO.

Dječja autosjedalica ROTARIO isofix, 0-18kg (Grupe 0+, 1)

Moderna autosjedalica za grupu 0+ (0-13 kg), te grupu 1 (9-18 kg), sa ISOFIX sistemom za lakšu instalaciju u automobil. Omogučuje novim roditeljima bezbrižno korištenje sjedalice do praktički 3-4 godine. Više stabilnosti i više sigurnosti tokom vožnje.

Inovativni 360 stupnjeva sistem rotacije autosjedalice omogućava zakreanje autosjedalice u automobilu prema naprije, prema nazad i u stranu (praktično kod stavljanja bebe u sjedalicu i hranjenje). Sjedalica odgovara ECE R44/04 standardu, te je proizvedena u skladu sa ISO 9001 kvalitativnim sistemom.

4 pozicije nagiba sjedala omoućava fino namještanje, prebacivanje točke težista prema naprijed, te postavljanje udobne pozicije za spavanje. 7 pozicija namještanja naslona za glavu zajedno sa integriranim namještanjem za remene za ramena. Sigurnosni remeni u 5 točaka sigurnosti (za grupu 1).

Mekane i otporne tkanine, sa spužvastom oblogom osiguravaju dodatnan komfor i udobnost. Posebna pjena apsorbira energiju. Mekane presvlake mogu se skidati i prati po potrebi. Umetak za novorođenče izrađen je od posebne kombinacije tkanina za dodatnu udobnost. Mekane presvlake izrađene od visokokvalitetnih perforiranih materijala osiguravaju slobodnu cirkulaciju zraka.

Rotario autosjedalice možete potražiti OVDJE.


Kontakt

 • Trgovina WESTGATE:
  01 / 626 8193
 • Trgovina SPLIT:
  097 / 6555 777
 • Webshop:
  097 / 6555 888
 • Email:
  info

Pišite nam!

Pratite nas!

X