Home Blog Novosti Jastuci za trudnice i dojilje

Jastuci za trudnice i dojilje

Trudnoća je razdoblje puno radosnog iščekivanja. Tijekom tog vremena često možemo osjetiti nelagodu i niz bolova. Bolovi i preopterećenost organizma često otežavaju uspavljivanje, te se tijekom noći budimo mnogo puta. Odabirom Supermami jastuka za trudnice, dizajniranih posebno za trudnice, osiguravamo ugodan odmor i eliminiramo bol.
Zašto se isplati izabrati Supermami jastuk?
Supermami jastuci su namijenjeni  ženama u posebnom razdoblju kao što je trudnoća i iščekivanje rođenja djeteta. Savršeno su prilagođeni individualnim potrebama žena. Izrađuju se u mnogim oblicima, uključujući slova J, C, U i broj 7. S obzirom na to da su jastuci različitih oblika, zadovoljavaju različite potrebe i sklonosti trudnica. Osim toga, jastuci su vrlo udobni i ugodni na dodir. Jastuk će vam dobro doći i kod njege djeteta. 
Još jedna velika prednost jastuka je što su izrađeni od sigurnih materijala koji ne izazivaju alergije.

Supermami jastuk za trudnice tip C

Supermami tip C pomoći će svakoj ženi koja želi maksimalnu udobnost tijekom trudnoće. Dug je 115 centimetara, a njegov ergonomski oblik omogućuje udobno spavanje na boku. Osigurava udoban i zdrav položaj tijela, čak i u završnoj fazi trudnoće, kada se trbuh poveća. Gornji dio jastuka podupire glavu i kralježnicu, a ako se donji dio stavi između koljena, rasteretit će kukove i spriječiti bolove.

Vrijedno je napomenuti da je jastuk širi u sredini. Zahvaljujući tome, savršeno podupire trbuh i pomaže u izbjegavanju nelagode i boli. Nakon rođenja bebe osigurava udoban sjedeći položaj tijekom hranjenja. Osim toga, poslužit će djetetu kao odlična zaštitna ogradica i pripremit će ga za učenje sjedenja.

Supermami jastuk za trudnice tip 7

Supermami tip 7 još je jedna opcija namijenjena ženama koje čekaju dijete. Dugačak je 135 cm i čini ga ugodnim za spavanje i odmor na boku. Djelovat će dobro tijekom cijele trudnoće, ali posebno u zadnjim mjesecima kada trbuh raste i može ometati ugodan odmor. Jastuk drži tijelo u jednoj liniji, podupire glavu i leđa, ali i rasterećuje kukove laganim podizanjem koljena. Zahvaljujući ovakvom položaju tijela, jastuk smanjuje napetost u kralježnici i vratu. Savršeno podupire trbuh, a ako ga smotamo pomoći će umornim i bolnim nogama.

Jastuk će vam nesumnjivo dobro doći nakon rođenja djeteta. Učinit će hranjenje u sjedećem položaju ugodnijim jer će pružiti potporu za vaša leđa i ramena. Također će pomoći vašem djetetu da nauči sjediti.

Supermami jastuk za trudnice tip U

Supermami tip U je najveći jastuk i vrlo ugodan za korištenje. Dizajniran je tako da kralježnicu, bokove i vrat drži u jednoj liniji i podupire rastući trbuh.

Djelovat će i nakon rođenja djeteta. Bit će koristan tijekom hranjenja, ali i pri učenju sjedenja. Zahvaljujući njemu osigurat ćemo sigurnost djeteta u krevetu. Jastuk je vrlo mekan i ugodan na dodir pa će se svidjeti i mami i djetetu.

Ako čekate dijete i osjećate nelagodu jer se vaše tijelo mijenja, Supermami jastuci su odlična alternativa. Oni će osigurati ugodan, zdrav san, a ujutro ćete se probuditi odmorni i puni energije. Trudnoća ne mora biti povezana s lošim raspoloženjem i bolovima. Koristite medicinske jastuke Supermami.

Related Post

Informacije

Adresa:Zaprešićka 2, Jablanovec, Zaprešić 10290 WESTGATE SHOPPING CITY
Telefon: 01/6268-193
Email: info@babyland.hr
Ponedjeljak do Nedjelje:* 10:00 – 21:00 h

* za točne informacije o radnim i neradnim nedjeljama molimo provjerite na stranici Westgate shopping city

Informacije

Adresa: Ulica Slobode 37, 21000 Split
Telefon: 097/6555-777
Email: info@babyland.hr
Ponedjeljak do Subote: 09:00 h – 20:00 h
Nedjelja: Ne radimo

Informacije

Adresa: Jalkovečka 31, 42000 Varaždin
Telefon: 042/488-558
Email: info@babyland.hr
Ponedjeljak, Utorak, Četvrtak i Petak:  9:00 h – 16:00 h
Srijeda: 12:00 – 20:00 h
Subota: 8:00 – 12:00 h
Nedjelja: Ne radimo