Dodano u košaricu


Količina:

WEB SUMMER AKCIJA do -50% - ISPORUKA ODMAH
Novosti

Kako olakšati putovanje s malom djecom?

S malom djecom vaš odmor može izgledati malo drugačije nego prije. Iako može biti uzbuđujuće izložiti djecu novim avanturama, putovanje…

Dakle, kako učiniti putovanje jednostavnim s malim djetetom?

PLANIRAJ

Osigurajte se da planirate svoj odmor unaprijed kako biste izbjegli stres u zadnji trenutak. Prilikom rezervacije hotela i odredišta, provjerite koliko su prijateljski nastrojeni prema djeci. Na primjer, imaju li stolove za presvlačenje u područjima toaleta? Tijekom planiranja odmora, recite svojoj djeci što će se događati i kamo idete. Možda želite pogledati fotografije lijepih odredišta, ili možete napraviti vremensku crtu putovanja tako da djeca mogu pratiti svaki korak vašeg odmora.

PAMETNO PAKIRANJE

Najveća razlika u putovanju s ili bez djece je pakiranje kofera. Dok ste nekad bili jedini prioritet, sada morate razmišljati za više osoba. Evo nekoliko stavki koje biste mogli poželjeti ponijeti sa sobom:

Pelene: iako su pelene dostupne u mnogim zemljama, možda ćete poželjeti da ponesete neke svoje. Ako stignete kasno i trgovine su zatvorene, ima će te rezervne u svom koferu. Vaše dijete također može dobiti osip od pelena ako koristite različite brendove.

Grickalice i aktivnosti: Ako idete na dug put, pobrinite se da ponesete obilje grickalica, igračaka i aktivnosti kako biste zabavili svoju djecu tijekom putovanja. Također biste trebali ponijeti neku bebi hranu u posudi, jer vaše dijete možda neće voljeti lokalnu hranu.

Njihove omiljene stvari: ponesite nešto što ih podsjeća na dom, poput omiljene deke ili plišane životinje.

Lijekovi: Da li vaše dijete uzima lijekove? Ne zaboravite da ih ponesete. Također je dobra ideja ponijeti bilo koji lijek bez recepta, poput lijekova protiv bolova ili kreme protiv komaraca, ako putujete u zemlju gdje su komarci prisutni.

Ponesite neku dodatnu odjeću i kupaće kostime u svojoj ručnoj prtljazi. Nikad ne znate kada će vam zatrebati.

Provjerite putovnice i putne dokumente

Prije nego što krenete, provjerite jesu li vaše putovnice još uvijek važeće. Provjerite jesu li potrebne putovnice za djecu u odredišnoj zemlji. Prilikom dolaska na odredište, putovnica mora biti važeća još nekoliko mjeseci.

Rezervirajte putni krevetić u zrakoplovnoj kompaniji

Dugi let može biti iscrpljujuć kako za vas tako i za vaše najmlađe, stoga možete rezervirati putni krevetić kod nekih zrakoplovnih kompanija. Provjerite unaprijed jesu li dostupni. Uvijek možete ponijeti svoj vlastiti putni krevetić na avion.

Ne zaboravi svoja omiljena dječja kolica za putovanja

Jedna od najmanje omiljenih stvari koje roditelji moraju raditi je vući i podizati svoju djecu cijeli dan. Budimo realni, to je također naš odmor, i ne želimo ga provesti ležeći u bolovima kao 80-godišnja baka. Odlučite uvijek putovati s kolicima koje je jednostavno rasklopiti i sklopiti samo jednom rukom, a zbog svoje male veličine možete ih pohraniti u pretincu iznad glave sve dok avion ne sleti. Kolica za putovanja Leclercbaby savršen su suputnik za svako putovanje! Međutim, uvijek provjerite s aviokompanijom možete li spremiti kolica u pretincu iznad glave.

Za kraj samo se opustite

Djeca se opuštaju kada se i vi opustite. Oni mogu biti prilično nepredvidivi: vole ići na plažu jedan dan i ne žele učiniti ništa sljedeći. Prihvatite to, budite prilagodljivi. Opustite se i jednostavno uživajte u svom odmoru. Zapamtite, čak i ako imate djecu, ovo je vaše vrijeme također.

Otkrijte više o Leclercbaby kolicima za putovanja.

Povezane objave

Related
Novosti

Dobrovoljni sigurnosni program za bazu Avionaut DOCK 2

babyland·29. ožujka 2024.
Related
Novosti

Prijenosna izdajalica Lionelo FIDI free

babyland·29. ožujka 2024.
Related
Novosti

BABY WEEK U SPLITU

babyland·29. ožujka 2024.
Related
Novosti

Dobrovoljni sigurnosni program za autosjedalicu Kinderkraft I-Care

Admin·29. ožujka 2024.

Added to cart!